Apartment in Sztauwajery by Grzegorz Layer

Apartment in Sztauwajery by Grzegorz Layer

The main idea of Apartment in Sztauwajery project was to create a comfortable flat for a young couple. The open, unrestricted space presented by the construction elements allows the creation of an individually selected functional arrangement. The whole interior is divided into a day-time part with open kitchen and dining room, and a private part consisting of a bedroom with ensuite bathroom and toilet. 

The bright colours and minimalist geometry of the rooms emphasise the spacious character and openness of the flat. The use of two vivid colours and natural materials – stone and wood – brightens up the interior and highights its distinct functional parts.

grzegorz.layer.com.pl

You May Also Like
UP by Lendager Group
Read More

UP by Lendager Group

The architects at Lendager Group specialize in spreading the circular economy in sustainable buildings around the world. They…
Vera & Kyte
Read More

Cooper boxes

Keeping things tidy and organized is a never ending chore. Order is essential and things must return to…